Kuponkezelő rendszer


Használja ingyen!

Ingyenessé tettük rendszerünk használatát corinmail előfizetőinknek!

Próbálja ki MOST!

Admin felület
Egyszerű kezelés!
  • A rendszeradminisztrációs felület segítségével állíthatók be az alapvető működési paraméterek. Kezelhetjük partnereink adatait, hozzáférési jogosultságait. Megadhatók az előre elkészített kupon sablonok, ezeket kezelhetjük, valamint a kupon kategóriákat tudunk létrehozni, és kezelni.
  • A felhasználói felület segítségével léphetnek be a partnerek, az adminisztátor által már előre felvitt hozzáférési jogosultságokkal.
Kupon sablonok
Sablonok hozahatóak létre
  • A rendszeradminisztrációs felületen megadott sablonok segítségével a partnerek létrehozhatják kuponjaikat. A kupon szerkesztésekor a következő adatokat kell még megadnunk: érvényesség kezdete és vége, hely neve ahol a kupont felhasználhatjuk, város, cím, telefonszám, e-mail cím, weboldal címe, vásárláskor felhasználható kedvezmény mennyisége, kedvezmény neve (pl. Karácsonyi akció), kedvezmény rövid leírása, kedvezmény hosszabb leírása, kép. Ezen adatok segítségével fogja a rendszer generálni a nyomtatható kuponokat. A már felvitt kuponokat utólag módosíthatjuk, vagy szükség esetén akár törölhetjük is. A gyorsnézet funkció segítségével ideiglenes képet kaphatunk a kupon véglegeshez közeli megjelenéséről, így ellenőrizhetjük a felvitt adatokat. A már elkészített, felvitt kuponokat idegen weboldalban is elhelyezhetjük a kuponhoz tartozó egyedi beillesztő kód segítségével, így további reklámozási lehetőséghez juthatunk.
Kuponok
Publikus kuponok
  • Publikus felületen a felhasználók kategorizáltan láthatják az aktuálisan érvényes kuponokat. Miután a felhasználó kiválasztotta a kívánt kategóriát, listaszerűen jelennek meg a kis méretű kuponkártyák, melyeket a rövid leírás található csak meg. A kívánt kupon kiválasztása után, a kupon teljes oldalas változata jelenik meg. Itt már látható a teljes leírás, a kupon összes adatával együtt. A kupon nyomtatását a látogatók ezen az oldalon végezhetik el.
  • Nyomtatási kép kérésekor a kuponhoz a rendszerben tárolt azonosító szám generálódik, ami vásárláskor a kupont kiadó cég által a felhasználói felület segítségével visszaellenőrizhető. A látogatók a kereső funkció segítségével kereshetnek a kuponok között az általuk kívánt keresőszó megadásával. A kuponok csak a tulajdonos által felvitt érvényességi időintervallumon belül jelennek meg, a lejárati dátum elteltével a kupon automtikusan eltűnik a megjelenési listákból. A kuponok további rendszerezés szerint is megjeleníthetőek, pl árkategória szerint, kedvezmény mértéke szerint, szolgáltatás típusa szerint.