Affiliate rendszer


Használja ingyen!

Ingyenessé tettük rendszerünk használatát corinmail előfizetőinknek!

Próbálja ki MOST!

A program használata
Hozzon létre egy felhasználót:
Partner felvitele:
Hirdetési felület
Létre kell hoznia egy hirdetési területet
Létre kell hoznia a hirdetés tartalmát
Termékkártya
Létre kell hoznia egy termékkártya sablont.
  • A rendszer alapértelmezésként tartalmaz egy sablont. A sablon létrehozásával kapcsolatos problémákkal forduljon a rendszergazdájához, vagy a szoftver telepítőjéhez.
Shop adatok
Adatok
  • Ebben a szekcióban tudja termékekkel feltölteni az adatbázist. Lehetıség egyesével, XML fájlból vagy a Webshop által biztosított forrásból. XML mintát a telepítı könyvtárban talál. A rendszerben idınként frissítenie kell az importált adatokat, hogy azok naprakészek legyenek.
  • Ezek után a tartalmak listáját megnyitva kattintson az adott tartalom melletti. Beillesztı kód gombra. Ekkor listázásra kerül az a HTML kód melyet a weblapjában kell elhelyeznie.
Statisztika
  • Ebben a szekcióban tudja megtekinteni a klikkelési statisztikát, klikkelésekként és ezeket pénzösszegre átszámolva mely alapja a partnerrel történı elszámolásnak. A partnerrel önnek e rendszeren kívül egyedi szerzıdést kell kötnie, hogy az elszámolás ön és a partner között megtörténhessen.
  • Ezután jelentkezzen ki, majd nyissa meg a http://öndomainje.hu/affiliate/user.php oldalt. Jelentkezzen be az imént létrehozott adatokkal. Hozzon létre egy partnert.